середа, 22 березня 2017 р.

Вітаємо з перемогою!

І місце у Всеукраїнському юнацькому фестивалі "В об'єктиві натураліста" наше!


З метою формування в учнівської молоді екологічної культури засобами фото- та кіномистецтва, у лютому 2017 року Комунальним закладом Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» було проведено обласний етап Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об'єктиві натураліста».


Тематикою фестивалю цього року визначено «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони».
Від нашого району до еколого-натуралістичного відділу Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» для участі у фестивалі було подано 6 конкурсних робіт:
у номінації «Краща фоторобота»:
1.     «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони», робота учениці 8 класу Кадомської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів Черевко Каріни Василівни, керівник Довгоп’ят Вікторія Анатоліївна.
2.     «Пори року», робота учениці 3 класу Шубівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Черненко Альбіни Іванівни, керівник Пастушенко Катерина Дмитрівна
у номінації «Кращий слайд-фільм»:
1.       «Ландшафти Кузьминецького краю», робота учня 7 класу Кузьминецької загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів Катеринчука Євгена Олександровича, керівник Чиженко Яна Миколаївна.
2.       «Лелеки у Кагарлику», робота учня 8 класу Кагарлицької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 2 імені В.П. Дашенка Коваленка Івана Володимировича, керівник Демиденко Світлана Володимирівна.
3.       «Природа Лісостепу», робота учениці 10 класу Переселенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Андрущенко Юлії Олексіївни, керівник Владика Тетяна Іванівна.
у номінації «Кращий відеоролик (відеокліп)»
1.  «Зелена перлина Кагарличчини», робота учня 3-В класу Кагарлицької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 3 Шершня Олександра Васильовича, керівник Шершень Оксана Миколаївна.
У березні 2017 року підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста». У фестивалі брали участь 127 конкурсних робіт з районних (міських) позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Київської області.
Серед 25 переможців та призерів фестивалю є й представник від нашого району. Перше місце у номінації «Кращий відеоролик» посів учень 3 – В класу Кагарлицької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 3 Шершень Олександр з роботою «Зелена перлина Кагарличчини».

Вітаємо переможця та бажаємо подальших творчих успіхів.



Немає коментарів: